• Verzending binnen 24 uur
 • Gratis verzending vanaf €50,-
 • Enkel producten van topkwaliteit
 • Korte beschrijving

  • B12 helpt bij vermoeidheid, ondersteunt het energieniveau
  • Kwaliteitsproduct met hoogwaardige ingredienten zoals folaat als actief foliumzuur
  • Geen intrinsic factor nodig voor opname in het lichaam
  • Dit product bevat geen vitamine B6
  • Zeer breed toepasbaar, zie de diverse toepassingen verderop
 • Productbeschrijving

  B12 Actief Combi 5.000 mcg – 60 zuigtabletten

  Vitamine B12, ofwel cobalamine, komt in verschillende vormen voor. Sommige vormen moeten eerst nog worden geactiveerd om bruikbaar te zijn in het lichaam. Twee metabolisch actieve vormen van vitamine B12 die in supplementen gebruikt worden zijn: methylcobalamine en adenosylcobalamine. Deze vormen behoeven geen omzetting en zijn zo erg efficiënt. In dit supplement is gebruikt gemaakt van zowel adenosylcobalamine als methylcobalamine, en is dusdanig van hoge kwaliteit. De B12 is daarnaast vergezeld van folaat (actief foliumzuur).

  Er is veel onderzoek gedaan naar vitamine B12, dit heeft geresulteerd in vele gezondheidsclaims die met deze vitamine gemaakt mogen worden. Zo helpt Vitamine B12 de natuurlijke energie te activeren, de vermoeidheid en moeheid te verminderen en helpt het bij de aanmaak van cellen en weefsels. Daarnaast draagt deze vitamine positief bij aan de geestelijke veerkracht, de gemoedstoestand, de leerprestaties, het geheugen en de concentratie.

  Als laatste ondersteunt vitamine B12 de opbouw van zenuwcellen en draagt op die manier bij aan een normale werking van het zenuwstelsel. Dit supplement is vrij van vitamine B6.

  Dosering

  1x daags 1 zuigtablet laten smelten onder de tong.

  Aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

  Disclaimer

  Spijtig genoeg mogen wij in het kader van de nieuwe Europese wetgeving i.v.m. gezondheidsclaims niet vermelden aan de consument waarvoor onze producten toegepast kunnen worden.

 • Informatiesheet

  Ingrediënten

  Bindmiddel (Isomalt), Zwarte bessen poeder, Antiklontermiddel (Vegetarische Magnesiumstearaat, Silica), Vitaminen, Smaakstof (Kersenaroma).

  Bevat per minimale dagdosering van 1 tablet: %RI
  Foliumzuur (5-MTHF Quatrefolic®) 200 mcg 100%
  Vitamine B12 5.000 mcg 200.000%
  (Adenosylcobalamine) 2.500 mcg
  (Methylcobalamine) 2.500 mcg
  Zwarte bessenpoeder 25 mg

  *RI = Referentie-inname (voorheen ADH).

  Download informatiesheet

Meer over Biocidin

Meer over prosupplements

foto naast producten

Nieuwe producten

Hieronder vind je de nieuwste producten van Pro Supplements, we vernieuwen regelmatig ons assortiment. Wilt u meer informatie over het product? Op de productpagina’s vindt u een volledige beschrijving en ingrediëntenlijst.

BEKIJK ALLE PRODUCTEN