• Verzending binnen 24 uur
 • Gratis verzending vanaf €50,-
 • Enkel producten van topkwaliteit
 • Korte beschrijving

  Lactoferrine is een multifunctioneel lichaamseigen eiwit. Via moedermelk krijgen baby’s dagelijks wel 2000 mg tot 3000 mg binnen. Daarnaast maakt het lichaam zelf lactoferrine aan en komt het eiwit in kleine hoeveelheden voor in onder andere lichaamsvloeistoffen.
  Normaal heeft een volwassene dagelijks tussen de 100 mg en 300 mg nodig. Afhankelijk van de omgevingsfactoren, zoals stress en blootstelling aan toxines, kan de behoefte hoger liggen.

  Lactoferrine supplement

  Het is belangrijk om genoeg van dit waardevolle eiwit te hebben. Krijgt u niet genoeg lactoferrine op de natuurlijke manier binnen, dan is het innemen van een voedingssupplement een goede oplossing om het tekort aan te vullen.
  Orthovitaal Lactoferrine biedt 200 mg per capsule en is geschikt voor het aanvullen van het lichaamseigen eiwit of als onderdeel van een kuur.

 • Productbeschrijving

  Waar zit lactoferrine in?

  Lactoferrine zit voornamelijk in de volgende producten:

  • Koemelk
  • Moedermelk

  Lactoferrine is een multifunctioneel lichaamseigen eiwit. Lactoferrine bestaat uit de woorden ‘lacto’ en ‘ferrine’. Lacto staat voor koemelk, waarin dit eiwit voor het eerst is gemeten en waar uit Lactoferinne wordt gewonnen. Ferrine staat voor ijzer en is aan de naam van dit nutriënt toegevoegd omdat Lactoferrine de eigenschap heeft om ijzer te binden en te transporteren in het bloed.

  OrthoVitaal Lactoferinne biedt 200 mg per capsule met uitsluitend de hoogste kwaliteit gezuiverde lactoferrine. Eén capsule bevat tenminste 95% pure lactoferrine. Uit tests blijkt dat in Orthovitaal lactoferrine geen LPS is gedecteerd.

  Samenstelling

  Bevat per 1 capsule %RI*
  Lactoferrine 200 mg
  Zink (citraat) 5 mg 50%

  *RI = Referentie-inname (voorheen ADH)

  Dosering

  1 tot 2 capsules per dag bij of vlak na een maaltijd met water innemen, tenzij anders geadviseerd. Aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

  Aanvullende informatie

  Lactoferrine is een lichaamseigen eiwit. Via moedermelk krijgen baby’s wel 2000 mg tot 3000 mg binnen. Daarnaast, maakt het lichaam zelf dit eiwit aan en komt lactoferrine voor in onder andere de lichaamsvloeistoffen zoals traanvocht, speeksel, pancreassappen, urine en slijm alleen in zeer kleine hoeveelheden, onvergelijkbaar met wat baby’s aan de start van hun leven, via moedermelk binnenkrijgen. Ook kan de behoefte aan lactoferrine hoger liggen door omgevingsfactoren zoals stress en blootstelling aan toxines.

  OrthoVitaal Lactoferrine biedt 200 mg per capsule en is geschikt voor het aanvullen van het lichaamseigen eiwit of als onderdeel van een kuur.

  Naast Lactoferrine vind je in de formule zink. Het mineraal zink heel tal van gezondheid bevorderende voordelen. Het belangrijkste doel van zink in dit product is het immuunsysteem ondersteunen. Zink helpt de normale werking van het immuunsysteem.

  Ingrediënten

  Vulstof (rijstbloem), Lactoferrine (bevat: melk (inclusief lactose)), hpmc-vegacapsule maagsapresistent transparant, zinkcitraat, anti-klontermiddel (nu-flow® natuurlijk rijstconcentraat).

  Voedingssupplement. Eiwitpreparaat. Raadpleeg een deskundige alvorens dit supplement te gebruiken in geval van zwangerschap, borstvoeding, medicijngebruik en ziekte. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Bij kamertemperatuur en droog bewaren. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde leefstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

  Geproduceerd in Nederland.

  Bewaaradvies

  Bewaar het supplement op een koele, droge en donkere plek.

  Disclaimer

  Gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn hier geen vervanging van.

  Orthovitaal Lactoferrine kopen bij Prosupplements

  Koop bij Prosupplements het lactoferrine supplement van Orthovitaal. Als u een bestelling boven de € 50,- plaatst, is de verzending gratis. Volg het onderstaande stappenplan:

  • Supplement in winkelmandje plaatsen
  • Contact- en adresgegevens invullen
  • Verzendmethode selecteren
  • Betaling voltooien

  Na uw bestelling geplaatst te hebben, ontvangt u van ons een bevestigingsmail. We gaan direct voor u aan de slag en verzenden uw capsules binnen 24 uur. U heeft uw voedingssupplementen meestal binnen 2 werkdagen in huis.

 • Informatiesheet

  Ingrediënten

  Vulstof (rijstbloem), lactoferrine (uit koemelk), vegatarische capsulewand (HPMC), anti-klontermiddel (Nu-flow®, natuurlijk rijstconcentraat).
  Raadpleeg een deskundige alvorens dit supplement te gebruiken in geval van zwangerschap, borstvoeding, medicijngebruik en ziekte.
  Buiten bereik van jonge kinderen houden.
  Bij kamertemperatuur en droog bewaren. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde leefstijl zijn belangrijk. Voedingssuplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

  Download informatiesheet

Meer over Biocidin

Meer over prosupplements

foto naast producten

Nieuwe producten

Hieronder vind je de nieuwste producten van Pro Supplements, we vernieuwen regelmatig ons assortiment. Wilt u meer informatie over het product? Op de productpagina’s vindt u een volledige beschrijving en ingrediëntenlijst.

BEKIJK ALLE PRODUCTEN