• Verzending binnen 24 uur
 • Gratis verzending vanaf €50,-
 • Enkel producten van topkwaliteit
 • Korte beschrijving

  • Vitamine C in een laagje fosfolipiden
  • Vitamine C is één van de best onderzochte vitamines
  • Vitamine C is zorgt mede voor een goede weerstand, helpt bij vermoeidheid en bevorderd de energiestofwisseling
 • Productbeschrijving

  Vitamine C Liposomaal

  Liposomale vitamine C is vitamine C in een laagje van fosfolipiden. Deze vormen een beschermende laag rond de Vitamine C waardoor het minder snel wordt afgebroken tijdens het spijsverteringsproces. De liposomale techniek bevordert daardoor de opname van vitamine C in het lichaam. Zo wordt er gedurende 12 uur een hogere vitamine C spiegel gerealiseerd.

  Vitamine C is voor tal van processen in het lichaam belangrijk en is met recht een echte duizendpoot te noemen. Zo is er veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Vitamine C, dit heeft geleid tot een groot aantal onderbouwde gezondheidsclaims die met Vitamine C gedaan mogen worden. Zie hieronder de weergave hiervan

  Het immuunsysteem is het meest bekende werkgebied van vitamine C, Vitamine C ondersteunt namelijk het immuunsysteem en helpt als antioxidant bij de bescherming van gezonde lichaamscellen.

  Maar dat is niet alles.  Vitamine C is belangrijk voor bloedvaten, de samenstelling van de botten en is belangrijk voor de huid. Daarnaast ondersteunt Vitamine C het energieniveau en draagt zo bij aan extra energie bij vermoeidheid en moeheid.

  Wat echter minder bekend is, is dat Vitamine C ook bijdraagt aan een heldere geest én mede zorgt voor het goed functioneren van het zenuwstelsel.

  Wanneer vitamine C wordt ingenomen tijdens of na de maaltijd, verhoogt het de opname van mineralen, zoals ijzer, uit de voeding.

  Dosering

  Volwassenen 1-4 capsules per dag met water of een andere vloeistof innemen bij de maaltijd.
  Kinderen vanaf 6 jaar 1-2 capsules per dag.
  Tenzij anders voorgeschreven.

  Waarschuwing

  Voedingssupplement met vitaminen. Raadpleeg vóór gebruik altijd een deskundige in geval van zwangerschap, lactatie, ziekte of medicijngebruik.
  Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding.
  Buiten bereik van kinderen houden.
  Droog en op kamertemperatuur bewaren.

  Disclaimer

  Spijtig genoeg mogen wij in het kader van de nieuwe Europese wetgeving i.v.m. gezondheidsclaims niet vermelden aan de consument waarvoor onze producten toegepast kunnen worden.

 • Informatiesheet

  Ingrediënten

  Vitamine C (ascorbinezuur, calciumascorbaat, ascorbine paltimaat), Citrus bioflavonoïdencomplex, Rozenbottel extract, gelatine, glycerine, sojalecithine (SOJA) (non GMO), gezuiverd water, sesamolie(SESAM) en lycopeen.

  Bevat per minimale dagdosering van 1 capsule: mg/mcg %RI
  Vitamine C (ascorbinezuur, calsiumascorbaat, ascorbine palmitaat) 300mg 375%
  Citrus bioflavonoïden 20mg
  Rozenbottel extract 20mg

  * RI = Referentie Inname (voorheen ADH)

  Download informatiesheet

Meer over Biocidin

Meer over prosupplements

foto naast producten

Nieuwe producten

Hieronder vind je de nieuwste producten van Pro Supplements, we vernieuwen regelmatig ons assortiment. Wilt u meer informatie over het product? Op de productpagina’s vindt u een volledige beschrijving en ingrediëntenlijst.

BEKIJK ALLE PRODUCTEN