• Verzending binnen 24 uur
 • Gratis verzending vanaf €50,-
 • Enkel producten van topkwaliteit
 • Korte omschrijving

  EMPowerplus Advanced (EMPA) is de meest bestudeerde formule voor micronutriënten ter wereld, met meer dan 30 publicaties in medische tijdschriften.

  EMPA is een speciaal samengesteld multivitamine-, mineraal- en aminozuursupplement dat is ontworpen om te helpen bij het creëren van een evenwichtig leven. 
De makers van EMPA ontdekten dat de oorzaak van veel stemmingsstoornissen meestal te maken heeft met tekorten aan voedingsstoffen en/of het onvermogen om essentiële voedingsstoffen uit voedsel te halen. 
Door EMPA te integreren in je leefstijl, is het lichaam goed in staat om de juiste niveaus van vitaminen en mineralen op te bouwen die nodig zijn voor een goede hersenfunctie.

 • Productomschrijving

  EMPowerplus Advanced

  EMPowerplus Advanced (EMPA) is de meest bestudeerde formule voor micronutriënten ter wereld, met meer dan 30 publicaties in medische tijdschriften.

  EMPA is een speciaal samengesteld multivitamine-, mineraal- en aminozuursupplement dat is ontworpen om te helpen bij het creëren van een evenwichtig leven. 
De makers van EMPA ontdekten dat de oorzaak van veel stemmingsstoornissen meestal te maken heeft met tekorten aan voedingsstoffen en/of het onvermogen om essentiële voedingsstoffen uit voedsel te halen. 
Door EMPA te integreren in je leefstijl, is het lichaam goed in staat om de juiste niveaus van vitaminen en mineralen op te bouwen die nodig zijn voor een goede hersenfunctie.

  34 Onderzoek studies:

  De EMPA formule is het meest onderzochte vitamine-/mineraalsupplement ter wereld.

  36 Ingrediënten:

  EMPA biedt een breed spectrum, goed opneembare reeks voedingsstoffen die essentieel zijn voor de hersenfunctie.

  Chelatie:

  We wikkelen de mineralen in een organisch molecuul en binden ze aan eiwitten die het lichaam gemakkelijk kan herkennen en verteren.

  Micronisatie:

  Met behulp van geavanceerde technologie worden mineralen verpulverd tot een grootte die het lichaam kan gebruiken.

  Evenwichtige voeding:

  EMPA is geproportioneerd en uitgebalanceerd voor maximale absorptie en effectiviteit.

Kwaliteit:
Micronutriënten in voldoende hoge doses om tekortkomingen voldoende aan te pakken en een goede metabolische werking te bevorderen.

  Anvullende informatie

  Waarschuwing

  Hoewel EMPowerplus Advanced™ bestaat uit volledig natuurlijke, klinisch bewezen ingrediënten, is het belangrijk om te bedenken dat het niet mag worden ingenomen met psychotrope medicijnen of verslavende medicijnen zonder eerst een arts en/of therapeut te raadplegen.

  EMPowerplus voordelen

  De unieke technologie die wordt gebruikt in de micronutriëntenformulering van EMPowerplus Advanced™ wordt Apex Biosynthesis Conversion Technology™ genoemd. Hierdoor kan het lichaam elk van de 36 essentiële elementen van EMPowerplus Advanced™ veilig en snel opnemen en gebruiken voor een optimale lichamelijke en geestelijke gezondheid. EMPowerplus Advanced™ is een veilige, effectieve, volledig natuurlijke formule voor veelvoorkomende stemmingsstoornissen.

  De meeste vitamine- en mineralensupplementen die in supermarkten en natuurvoedingswinkels worden gevonden, kunnen niet gemakkelijk worden verteerd vanwege de grootte van de deeltjes en de onjuiste verhoudingen van bepaalde mineralen die van elkaar afhankelijk zijn voor volledige opname. Veel supplementen bevatten ook inferieure chelaten en ingrediënten van lage kwaliteit.

  De unieke formule en de geavanceerde technologie die worden gebruikt om EMPowerplus Advanced™ te produceren, pakken deze veelvoorkomende problemen aan, waardoor EMPowerplus Advanced™ de hoogste kwaliteit micronutriëntenformulering is die momenteel op de markt verkrijgbaar is.

  Micronisatie

  Met behulp van geavanceerde technologie worden mineralen verpulverd tot een grootte die het lichaam kan gebruiken. Terwijl de meeste supplementen in 4 uur worden geproduceerd, duurt het EMPowerplus Advanced™ micronisatieproces tot 4 dagen.

  Chelatie

  Mineralen zijn moeilijk voor het lichaam om in zuivere vorm te verteren. Om dit te verhelpen, ondergaan EMPowerplus Advanced™-mineralen een rigoureus proces waarbij ze worden omhuld met organische moleculen en ze binden aan eiwitten die het lichaam gemakkelijk kan herkennen en verteren.

  Balans

  Vitaminen en mineralen zijn van elkaar afhankelijk voor opname in het lichaam. Je hebt bijvoorbeeld de juiste hoeveelheid zink nodig om magnesium volledig op te nemen. Evenzo, zonder vitamine D in balans, kan calcium niet gemakkelijk worden opgenomen. De micronutriënten in EMPowerplus Advanced™ zijn bewust geproportioneerd en uitgebalanceerd voor maximale opname en effectiviteit.

  Truehope heeft een hoge mate van toewijding aan de kwaliteit van onze producten en aan de kwaliteit van de service die wij u bieden.

  Onze producten en de producten waarmee we werken, moeten voldoen aan strenge GMP-normen (Good Manufacturing Practices). Onze productie- en verpakkingsfaciliteit is geregistreerd bij en geïnspecteerd door de FDA en het ministerie van Volksgezondheid en Human Services. Dit, samen met de toewijding van ons geweldige team van medewerkers, is waarom u kunt vertrouwen op de kwaliteit, potentie en zuiverheid van onze producten.

  Dosering en gebruik

  De gemiddelde therapeutische dosis van EMPowerplus Advanced™ is 4 capsules per dag en biedt een volledig spectrum aan micronutriënten in doses die hoog genoeg zijn om tekortkomingen voldoende aan te pakken en een goede metabolische werking te bevorderen.

  Aanvullende informatie
  Portiegrootte: 2 capsules
  Porties per container: 120 capsules

  Hoeveelheid per portie

  % DV

  Vitamine A (als retinylpalmitaat) 230 mcg

  26

  Vitamine C (als ascorbinezuur) 80 mg

  89

  Vitamine D (als cholecalciferol) 4.8 mcg (192 IU)

  24

  Vitamine E (als d-alfa-tocoferylsuccinaat) 32 mg

  213

  Thiamine (als thiaminemononitraat) 2.4 mg

  200

  Riboflavine 1.8 mg

  138

  Niacine (als niacinamide) 12 mg

  75

  Vitamine B6 (als pyridoxine-zoutzuur) 4.8 mg

  282

  Foliumzuur (als foliumzuur) 326 mcg DFE (192 mcg folic acid)

  82

  Vitamine B12 (als cyanocobalamine) 120 mcg

  5000

  Biotine 144 mcg

  480

  Pantotheenzuur (als d-calciumpantothenaat) 2.8 mg

  56

  Choline (als cholinebitartraat) 72 mg

  13

  Calcium (als chelaat) 176 mg

  14

  IJzer (als chelaat) 1.8 mg

  10

  Fosfor (als chelaat) 112 mg

  9

  Jodium (van Atlantische kelp) 28 mcg

  19

  Magnesium (als chelaat) 80 mg

  19

  Zink (als chelaat) 6.4 mg

  58

  Selenium (als chelaat) 26 mcg

  47

  Koper (als chelaat) 0.96 mg

  107

  Mangaan (als chelaat) 1.28 mg

  56

  Chroom (als chelaat) 84 mcg

  240

  Molybdeen (als chelaat) 20 mcg

  44

  Kalium (als chelaat) 32 mg

  1

  Gepatenteerde melange 128 mg **
   

  [DL-fenylalanine, vanadiumchelaat, citroenbioflavonoïde complex 10% (van Citrus limon fruit), L-glutamine, inositol, L-methionine, boorchelaat, druivenpitextract, ginkgo biloba-bladextract, germaniumsesquioxide, nikkelchelaat]

  ** %Dagelijkse waarde (%DV) niet vastgesteld.

   

  Overige ingrediënten: gelatine (met titaniumdioxide), magnesiumstearaat, glycine, microkristallijne cellulose, citroenzuur, siliciumdioxide, minerale was.

Meer over Biocidin

Meer over prosupplements

foto naast producten

Nieuwe producten

Hieronder vind je de nieuwste producten van Pro Supplements, we vernieuwen regelmatig ons assortiment. Wilt u meer informatie over het product? Op de productpagina’s vindt u een volledige beschrijving en ingrediëntenlijst.

BEKIJK ALLE PRODUCTEN