• Verzending binnen 24 uur
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Enkel producten van topkwaliteit

Betalen van uw bestelling

U kunt uw bestelling bij Prosupplements betalen door gebruik te maken van één van de volgende betaalmethodes.

iDeal

U kunt gebruik maken van iDEAL als u online bankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers. Dit is de meest snelle en eenvoudige manier van betalen. Bovendien is betalen via iDEAL bij Prosupplements helemaal gratis.

Hoe werkt het? Kies tijdens het bestelproces voor iDEAL. Zodra u de bestelling bevestigt, kiest u uw eigen bank. Hierna wordt u doorgeschakeld naar uw bank. Hier vult u de gegevens in zoals u dit ook zou doen als u inlogt bij uw bank. Bevestig daarna de betaling en uw bestelling wordt automatisch afgeschreven van uw bankrekening. 

Bancontact/Mister Cash

Speciaal voor onze Belgische klanten of bezoekers met een Belgisch bankrekeningnummer is het ook mogelijk om via Bancontact te betalen. Het werkt nagenoeg hetzelfde als betalen via iDeal en Prosupplements rekent ook voor deze betaalmethode geen additionele kosten.

Voor Duitse klanten en bezoekers is het mogelijk om via SOFORT Banking te betalen. Ook deze betaalmethode wordt gratis door ons aangeboden.

Overboeking

U kunt er ook voor kiezen om uw betaling door middel van een overboeking achteraf te betalen. Als u tijdens het bestelproces voor deze betaalmethode kiest kunt u de bestelling zonder direct te hoeven betalen afronden. Nadat de bestelling is afgerond wordt er een nieuwe pagina geopend met daarin direct de betaalinformatie. U kunt de betaling dan alsnog direct doen of u kunt de informatie naar een door u op te geven emailadres laten zenden. U heeft maximaal 2 weken de tijd om te betalen. 

Let we, Prosupplements verstuurt uw bestelling pas nadat het volledige verschuldigde factuurbedrag door ons ontvangen is. Omdat wij gebruik maken van een tussenpartij die onze betalingen voor ons verzameld (Mollie B.V.) kan het een paar dagen duren voordat uw betaling bij ons binnenkomt. Als u de bestelling snel nodig heeft raden wij u aan om met iDeal te betalen.