• Verzending binnen 24 uur
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Enkel producten van topkwaliteit

Retourneren van uw bestelling

Bij Prosupplemnents is het mogelijk om binnen 14 dagen een bestelling te retourneren. In deze periode kunt u de bestelling – of een deel daarvan – indien mogelijk in de originele verpakking terugsturen.
Let op, gebruikte of reeds geopende artikelen kunnen wij helaas niet retour nemen.

Zorg dat u ook (een kopie van) de originele pakbon of factuur meestuurt. Deze worden met de bestelling naar u meegezonden. Eventuele opmerkingen met betrekking tot de retour kunt u op de pakbon schrijven.

Het adres om uw retourzending naar te sturen:

Prosupplements BV
Het Fulfilment Bedrijf
Hendrik Figeeweg 3A
Hal 5, 1
2031BJ Haarlem
The Netherlands

U ontvangt het volledige aankoopbedrag, inclusief verzendkosten voor de heenzending, zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen teruggestort. Deze 14 dagen termijn gaat in op het moment dat u de artikelen terug stuurt, of aangeeft terug te willen sturen.

Beschadigd product

Bij Prosupplements doen wij altijd onze uiterste best om ieder product zo zorgvuldig mogelijk te verpakken. Helaas gebeurt het toch in een enkel geval dat een product beschadigd raakt. Neem in dit geval altijd direct contact op met onze klantenservice:

telefonisch: 023 – 5340039
e-mail: info@prosupplements.nl

Ik heb een klacht. Waar kan ik terecht?

Ons streven is dat u tevreden bent met alles wat u bij Prosupplements.nl koopt. Maar mocht een artikel onverhoopt niet aan uw verwachtingen voldoen, is er iets misgegaan met de bezorging of hebt u een klacht? Neem dan meteen contact met ons op. We helpen u graag en staan uiteraard altijd voor u klaar om het probleem zo snel mogelijk op te lossen!