• Verzending binnen 24 uur
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Enkel producten van topkwaliteit

Revactin®

Revactin® levert de juiste nutriënten voor een optimale intieme gezondheid voor mannen door middel van een eenvoudige, tweemaal daagse formule.

Het is geen geheim dat een groot deel van intimiteit is dat je je op je gemak voelt met je partner en met jezelf. Echter, na de leeftijd van 30 jaar begint de natuur onze vitaliteit uit te dagen. Ons haar begint grijs te worden, onze spieren beginnen hun tonus te verliezen en we moeten steeds harder werken om fit te blijven.

Enig resultaat

Ook je ‘onderste regio’ is niet immuun voor veroudering. Dit is waar Revactin® om de hoek komt kijken.

Het helpt het lichaam de antioxidanten te produceren die je lichaam nodig heeft om de natuurlijke veroudering daar beneden te bestrijden. Je onderhoudt je bloedvaten en zwellichamen die in deze regio een zo belangrijke rol spelen. Daarnaast bevat Revactin® ook ingrediënten om je energie voor de lange termijn te verhogen.

Zie het als een super multisupplement – het helpt cellen het lichaam te ontdoen van schadelijke vrije radicalen, het versterkt de kritische antioxiderende eigenschappen en levert een injectie van energie om je het optimale comfort te bieden voor elk intiem moment.