• Verzending binnen 24 uur
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Enkel producten van topkwaliteit

Over Prosupplements

Hoogwaardige voedingssuplementen: kritisch beoordeeld en verantwoord getest.

Prosupplements levert specialistische en hoogwaardige voedingssupplementen. De selectie van het assortiment wordt gedaan door orthomoleculaire en fytotherapeutische professionals met als belangrijkste criteria de werkzaamheid en de puurheid van de producten. Naast goede kwaliteit van de producten staat klanttevredenheid hoog in het vaandel!

Heeft u vragen over onze producten?

Spijtig genoeg mogen wij in het kader van de Europese wetgeving met betrekking tot gezondheidsclaims niet vermelden aan de consument waar de producten van Prosupplements op toegepast kunnen worden. Wij mogen u hier wel telefonisch over te woord staan. Mocht u interesse hebben in de toepassing van dit product neemt u dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Over Prosupplements

Prosupplements BV is een onafhankelijk Nederlands bedrijf dat is opgericht in 2015 door Jeroen de Haas, orthomoleculair therapeut MBOG.

Wij leveren specialistische en hoogwaardige voedingssupplementen en delen kennis over de werkzaamheid van voedingssupplementen om op natuurlijke wijze gezond te worden of te blijven.

In ons assortiment staan de dosering, opneembaarheid en werkzaamheid van de ingrediënten centraal. Bij de ontwikkeling van nieuwe producten ligt het accent altijd op de onderbouwing van het beoogde effect.

Prosupplements is een distributeur. We werken exclusief samen met een beperkt aantal hoogwaardige merken, die voldoen aan onze strenge kwaliteitsstandaard. We selecteren de beste supplementen en ontwikkelen deze verder in samenwerking met onze producenten.

Vele artsen en therapeuten in Europa schrijven onze voedingssupplementen voor. Dat is geen toeval, omdat onze supplementen uitsluitend van de hoogste kwaliteit zijn. Bovendien zijn ze vrij van toxische stoffen en allergenen.

De uitgebreide research, de kwaliteit van de ingrediënten en de technisch hoogstaande formules van onze producten verklaren waarom ze in een hogere prijsklasse vallen. Toch garanderen de uitstekende opneembaarheid en efficiëntie van onze producten een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding.

Nagenoeg alle producten van Prosupplements zijn geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Prosupplements distribueert momenteel in de Europese Unie, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland.

Wie is Prosupplements?


Dr. (Jeroen) de Haas

Jeroen de Haas heeft, naast een algemene medische scholing, orthomoleculaire geneeskunde gestudeerd. Hij heeft een eigen praktijk voor orthomoleculaire therapie in Haarlem en is tevens oud-voorzitter van de Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde (MBOG).Jeroen staat bekend als een bevlogen en enthousiaste spreker en heeft het talent om medisch wetenschappelijke informatie te vertalen naar praktische toepassingen.

Zowel in het binnen als in het buitenland geeft hij lezingen en nascholingen en publiceert hij artikelen in vakbladen. Ook maakt hij in samenwerking met Voedingsgeneeskunde podcasts. Deze zijn te beluisteren op Voedingsgeneeskunde.nl.

Zijn specialismen liggen op het vlak van microbioom in relatie tot neurologische aandoeningen, hart- en vaatziekten en mannelijke hormonen.

Logo