• Verzending binnen 24 uur
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Enkel producten van topkwaliteit

Orthovitaal

Op zoek naar hoge kwaliteit voedingssupplementen voor een scherpe prijs? Kijk dan of u uw nodige producten vindt tussen ons aanbod van het merk Orthovitaal. Orthovitaal staat voor gezond en vitaal ouder worden. Het bedrijf produceert alle producten zelf en staat garant voor de beste kwaliteit.

Orthovitaal maakt zogenaamde orthomoleculaire voedingssupplementen. Deze producten hebben over het algemeen een hoge dosering en zijn specifiek bedoeld om dagelijks genoeg essentiële voedingsstoffen binnen te krijgen, ondanks uw leefomstandigheden. Bij Prosupplements bieden we een volwaardig assortiment orthomoleculaire supplementen van Orthovitaal.

Productfilter

Prijs

Aanbieding

Voedingssupplementen

Merk

Indicaties

Vitamines

Doseervorm

Geslacht

Leeftijd

Allergenen

Dieet

Redenen om te kiezen voor Orthovitaal

  1. Orthovitaal heeft ruim 40 jaar ervaring met de productie, ontwikkeling en distributie van hoogwaardige vitamines en voedingssupplementen. Op deze manier wil het bedrijf iedereen een zo gezond en vitaal mogelijk leven laten leiden.
  2. Orthovitaal produceert al zijn producten zelf en houdt zich aan de strenge HACCP kwaliteitseisen. Na de productie verspreidt de fabrikant de orthomoleculaire supplementen over Europa. Hiervoor maakt het bedrijf gebruik van gekwalificeerde Europese leveranciers
  3. Omdat Orthovitaal de producten zelf produceert, kopen ze alle grondstoffen zelf in tegen de voordeligste prijzen. Hierdoor is het Orthovitaal supplement dat u bij ons bestelt van de beste kwaliteit en dat tegen een scherpe prijs.
  4. Orthovitaal staat in nauw contact met vooraanstaande grondstofleverancier. Hierdoor is deze fabrikant altijd een van de eerste merken die de formule kan verbeteren.

Natuurlijke formule van de orthomoleculaire supplementen

Orthovitaal heeft een enorm assortiment aan voedingssupplementen, zoals vitaminen, aminozuren en mineralen. Wat u ook nodig heeft om iedere dag aan genoeg voedingsstoffen te komen, Orthovitaal heeft er het juiste product voor.

De verschillende supplementen zijn van de beste kwaliteit en bevatten enkel natuurlijke formules. Zo krijgt uw lichaam een biologisch steuntje in de rug om op eigen kracht gezond te blijven. Wilt u uw spijsvertering op gang helpen? Of wilt u in de wintermaanden extra vitamine D3 binnenkrijgen? Voor bijna ieder voedingstekort in het lichaam heeft Orthovitaal het juiste supplement met een natuurlijke formule.

Orthovitaal bestsellers uit ons assortiment

Orthovitaal maakt veel hoogwaardige, gecontenteerde supplementen. Afhankelijk van het product zijn ze geschikt voor vrouwen, mannen, kinderen en veganisten. We hebben een aantal bestsellers voor u op een rijtje gezet waar veel mensen baat bij kunnen hebben:

Nog een paar andere orthomoleculaire supplementen van Orthovitaal die veel mensen dagelijks nodig hebben, zijn de volgende:

Orthovitaal supplementen bestellen bij Prosupplements

Bij Prosupplements hebben we al uw nodige voedingssupplementen van Orthovitaal op voorraad. Plaats een bestelling van meer dan € 50,- en profiteer van gratis verzending.

Nadat u uw bestelling heeft gedaan, krijgt u direct in de mail een bevestiging. We verpakken uw bestelde orthomoleculaire supplementen en verzenden het pakketje binnen 24 uur naar het opgegeven adres. U ontvangt het meestal al binnen 2 werkdagen in huis. We houden u via de mail op de hoogte van de status van uw bestelling.

Vragen? Neem contact op

Mocht u een vraag voor ons hebben, neem dan gerust telefonisch contact met ons op via 023 – 524 34 96. U kunt ook gebruikmaken van ons contactformulier.