• Verzending binnen 24 uur
 • Gratis verzending vanaf €50,-
 • Enkel producten van topkwaliteit
 • Korte omschrijving

  • Resveratrol is één van de best onderzochte polyfenolen
  • Breed inzetbaar vegetarisch product
  • Resveratrol uit de japanse duizendknoop, niet verkregen via fermentatie
 • Productomschrijving

  Resveratrol Duo

  Resveratrol en Pterostilbeen zijn beide polyfenolen. Polyfenolen zijn te vinden in allerlei groenten, fruit en kruiden. Er zijn verschillende soorten polyfenolen, Pterostilbeen en Resveratrol behoren tot de fyto-alexines. Resveratrol komt vooral voor in (rode) druiven waar het voornamelijk dient als afweerstof om de plant te beschermen tegen bijvoorbeeld schimmels en bacteriën. Resveratrol en Pterostilbeen zijn dus aan elkaar verwante stoffen, maar er zijn enkele duidelijke verschillen welke zich uiten bij het gebruik als voedingssupplement. Hierdoor is het van waarde deze twee polyfenolen met elkaar te combineren in één product.

  Resveratrol draagt bij aan de normale werking van het hart*.

  Resveratrol is een antioxidant*

  *Gezondheidsclaims zijn in afwachting van Europese toelating

  Dosering

  Neem 1 vegicap per dag, tenzij anders voorgeschreven.

  Waarschuwing

  Voedingssupplement. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding. Koel, droog, donker en buiten het bereik van kinderen bewaren. Geproduceerd in Nederland. Dit product bevat een droogzakje (silica) wat niet geschikt is voor consumptie. Vermijd gebruik tijdens zwangerschap en borstvoeding.

  Disclaimer

  Spijtig genoeg mogen wij in het kader van de nieuwe Europese wetgeving i.v.m. gezondheidsclaims niet vermelden aan de consument waarvoor onze producten toegepast kunnen worden.

 • Bijsluiter

  Ingrediënten

  Vulmiddel (rijstbloem), capsule (HPMC vegetarisch), Trans-Resveratrol (polygonum cuspidatum, Pterostilbeen, anti-klontermiddel (Nu-FLOW® Natural rice concentrate).

  Bevat per vegicap:

  Pterostilbeen (99% Pterostilbeen)

  100 mg

  Trans-Resveratrol (polygonum cuspidatum)

  100 mg

  Download bijsluiter

Meer over Biocidin

Meer over prosupplements

foto naast producten

Nieuwe producten

Hieronder vind je de nieuwste producten van Pro Supplements, we vernieuwen regelmatig ons assortiment. Wilt u meer informatie over het product? Op de productpagina’s vindt u een volledige beschrijving en ingrediëntenlijst.

BEKIJK ALLE PRODUCTEN